Miért éppen Szarvas?

Szarvas összesen 16157 hektár, és nagyjából 18 ezren lakják. A Körös-parti város, amelyben bármerre indulunk, rövidesen biztosan a Körös-partra érünk, ma az ország egyik legkedvesebb városa vízparttal, arborétummal, pezsgő kulturális- és sportélettel, híres mozzarella-gyárral, pálinkafőzdével és gyógyfürdővel. A város változatos programjai között van kamarazenekari koncert, betyárnapok, de hagyományőrző és sportprogramok is, például az Amatőr Kenumaraton. Szarvason családosok, egyedülállók, nyugalomra vágyó idősek és élményeket kergető fiatalok egyaránt megtalálják a számításukat.

Szarvas Facebookon

Támogatók

Friss topikok

Indavideó - Miért éppen Szarvas

2011.08.29. 00:31 mierteppenszarvas

Költözés, kerékpározás, és jártunk a Sárarany Szalmaportán is

Ma költöztünk, frankó a tanya, irány a Frankó Tanya. A Mótyó zugban található, szép és legfőképp nyugodt környezetben utolsó szálláshelyünk, hiszen nem is oly sokára véget ér szarvasi küldetésünk. De lényegre térve, elköszöntünk, a fantasztikus Liget Wellnesstől, és utunkat egy másfajta szállás irányába vettük. Egy ízlésesen kialakított tanyán vagyunk, melyet, illusztrálunk is majd. Mindent megtalálunk, ami a modern kor emberének nyaralás alatt kellhet, ha pedig valamit mégsem, azt majd hozzátok magatokkal! Csönd, nyugalom és szomszédmentesség. Az effajta szállást azoknak ajánljuk, akik családjukkal, barátaikkal, abszolút zavartalanságra vágynak. Aktív kikapcsolódáshoz ideális. Itt lehetőségünk nyílt arra, hogy kis családunk meglátogasson bennünket, az utolsó két napra. Ez persze segíti élményellenőrző munkánkat, hiszen két pici gyerekkel és plusz három felnőttel együtt vizsgálódhatunk. Tehát befutott Kerekes Anyuka, Kerekes Apuka, Kerekes Anna valamint a két csöppség Kamilla és Ákos. Letesztelték a medencét, és szárazföldön a kenukat, eddig ragyogóan érzik magukat. Ezalatt, mi a Frankó családdal bicikli túrára indultunk. Célunk és szerencsére végállomásunk is stimmelt, a Sárarany Szalmaportára érkeztünk. Itt Vera és Dóri kalauzolt bennünket.

Itt ismét bebizonyosodott, hogy ami másnak értéktelen, abból valaki kincset, ékszert képes varázsolni kitartással, alázattal és szeretettel. A hölgyek több díjjal is büszkélkednek, bár esetükben azt gondoljuk nem ez a fontos. A lényeg, hogy amit csinálnak, saját erejükből hozták létre. Érdemes megnézni mikre képesek szalmából, kreativitásuk segítségével. Egyébként szeretnék ezt majd tanítani is, az idelátogató érdeklődőknek. Köszönjük a szalmakalandot!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenszarvas.blog.hu/api/trackback/id/tr343189393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása