Miért éppen Szarvas?

Szarvas összesen 16157 hektár, és nagyjából 18 ezren lakják. A Körös-parti város, amelyben bármerre indulunk, rövidesen biztosan a Körös-partra érünk, ma az ország egyik legkedvesebb városa vízparttal, arborétummal, pezsgő kulturális- és sportélettel, híres mozzarella-gyárral, pálinkafőzdével és gyógyfürdővel. A város változatos programjai között van kamarazenekari koncert, betyárnapok, de hagyományőrző és sportprogramok is, például az Amatőr Kenumaraton. Szarvason családosok, egyedülállók, nyugalomra vágyó idősek és élményeket kergető fiatalok egyaránt megtalálják a számításukat.

Szarvas Facebookon

Támogatók

Friss topikok

Indavideó - Miért éppen Szarvas

2011.08.17. 16:15 mierteppenszarvas

Emlékeztető: holnap Családi társasjáték délután

Korábban már írtunk róla, de ha valaki esetleg elfelejtette volna (vagy nem olvasta a bejegyzést) akkor íme egy kis emlékeztető:
Holnap délutánra Családi társasjáték délutánt szerveztünk az Aranyszarvas Apartmanház teraszára. A program rengeteg activity és twister, mindenkinek, aki szeretne részt venni.
Pokrócot nem árt ha minden csapat hoz magával, hogy biztosan legyen hova ülni, üdítőt, kávét teát pedig a helyszínen is lehet majd venni.
Az activityben a legjobbakra még nyeremény is vár a Talizmán játékbolt jóvoltából, részletek Facebookon.
Az esemény Facebook oldalán is jelezheti, aki szeretne jönni, kérdéseket pedig akár itt, akár ott nyugodtan feltehettek. :)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenszarvas.blog.hu/api/trackback/id/tr453160509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peruacsoda 2011.08.17. 19:07:48

Sziasztok!
Mikor kezdődik a program pontosan?
Holnap 10 órától TÖRPI GYEREKKUCKÓ program piciknek a Városi Könyvtárban.Minden csütörtökön 10-től.Ingyenes, nyaralók is jöhetnek!
Ha belefér az időtökbe,szeretettel várunk titeket!

mierteppenszarvas 2011.08.17. 20:09:42

Szia! Holnap 14 órától kezdődik a társasparti. Nyugodtan lehet egy kicsit később is érkezni. Köszönjük a meghívást, igyekszünk ott lenni. Legalább megbeszéljük a délutáni menetrendet is:)) Szép estét!!
süti beállítások módosítása