Miért éppen Szarvas?

Szarvas összesen 16157 hektár, és nagyjából 18 ezren lakják. A Körös-parti város, amelyben bármerre indulunk, rövidesen biztosan a Körös-partra érünk, ma az ország egyik legkedvesebb városa vízparttal, arborétummal, pezsgő kulturális- és sportélettel, híres mozzarella-gyárral, pálinkafőzdével és gyógyfürdővel. A város változatos programjai között van kamarazenekari koncert, betyárnapok, de hagyományőrző és sportprogramok is, például az Amatőr Kenumaraton. Szarvason családosok, egyedülállók, nyugalomra vágyó idősek és élményeket kergető fiatalok egyaránt megtalálják a számításukat.

Szarvas Facebookon

Támogatók

Friss topikok

Indavideó - Miért éppen Szarvas

2011.08.10. 10:47 mierteppenszarvas

„Az Úr színe, a megjelent vendégek és a turisztikai élményellenőrök előtt fogadom, hogy holtomiglan, holtáiglan hozzá hű leszek” - Esküvőn voltunk Szarvason

Nagyon komoly elmaradt beszámolnivalónk van. Nevezetesen teljesült, legalábbis valamelyest egyik kívánságunk. Esküvőn voltunk Szarvason! Ezt mindenképpen meg akartuk lesni, vajon milyen egy igazi békési lagzi? Mielőtt a részletekre térnénk, köszönjük Gyurinak és Erzsinek az invitálást és a szíveslátást, szuperül éreztük magunkat, mindemellett pedig még szép és hangulatos helyeket is felfedeztünk. És még ma ezt is fokozni tudjuk, ugyanis élmény ellenőriztük, milyen vadkacsát etetni. Semmiképpen sem akarunk hálátlannak tűni, de mi egy picit hagyományosabb lagzit vadásztunk és vadászunk még. Nincs mit tenni ez az igazság (ez semmit nem von le a fiatal pár gesztusából, és szeretetéből). A mi gerlepárunk, szó se róla megadta a módját, ők egy egész héten át ünnepeltek, buliztak, táncoltak, szórakoztak. És ebbe a hétbe iktattak be egy esküvőt. Ez sem egy elvetendő taktika. A pár és ruhájuk szép volt, semmi habos-babos. Fehér szép és egyáltalán nem hivalkodó ruha a mennyasszonynak, elegáns öltöny a vőlegénynek. Bár Gyuri később UTE mezre cserélte mindezt. A vacsorát svédasztalos módszerrel oldották meg. Volt többféle pörkölt (borjú ás bárány), kis fitnesz étrend, és a nagy-nagy kedvencünk, ami Nyíregyházán is divat, a baconba csavart máj. A zenekar hol kint játszott, hol bent, teljesen mobilisak voltak. Persze azért a szintetizátoros úr mosolya nem volt mindig őszinte. De hát tudjuk az örök mondást, mit iszik a zenekar? Négy rántott húst tisztelettel… Fentebb említettem, hogy jó volt a helyválasztás! (csak szokás szerint, annyi a feldolgozandó infó, hogy néha a partíciók összeakadnak, magyarán szólva csapongok.) Az önkormányzat Körös parti üdülőjében volt a menyegzőt is beiktató buli. Közvetlenül a vízparton, így egész nap lehet strandolni, pecázni, pihenni. És mindezt egy helyen. Az esküvői torta, legalábbis az a része, amiből mi kaptunk, az csokis volt és Erika bezsebelt, egy marcipán rózsát is. A vendégek és a házigazda pár pedig tényleg marasztalóak, és aranyosak voltak. Egyébként nagyon jól néztek ki együtt, mint megtudtuk volt elég idejük összecsiszolódni az esküvő előtt. Áron szerint olyan volt a lagzi, mint Björk a zeneiparnak. Nem kell otthonra, de sokkal szürkébb lenne az életünk, ha nem lenne. Azért esküvő téren sokaknak van tapasztalatuk. Láttunk már túlszervezett, túl bonyolultat, ahol csak a menyasszony és a vőlegény nem érezte jól magát. Erzsi és Gyuri zseniálisan megoldották. Kellemes környezet, rokonok, barátok, elég étel-ital mindenkinek, a többi pedig csak a társaságon múlik

Tényleg büszkék vagyunk, hogy egy hét után már szarvasi esküvőn is lehettünk, mint turisztikai élményellenőrök. Így várjuk majd, a házasodni kívánó párok kérdéseit, ugyanis felderítettünk egy-két jó helyet a számukra! Addig is Ásó, kapa és Szarvas!  

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenszarvas.blog.hu/api/trackback/id/tr943138540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sitti 2011.08.10. 13:06:13

Szombaton a városban kocsikázva a Szabadság-Béke utca kereszteződésében (a művháznál) megálltam,hogy elengedjek egy menyasszonyi menetet. Lehet hogy pont ti voltatok? :)

Az autó egyik ablakán keresztül finom süteményt kaptunk, míg a másikból egy srác fehérborral akart megkínálni.
Mondom mint ahogy mellékelt ábra mutatja éppen vezetek. Nem lenne túl jó ötlet alkoholizálni.... :D

lincsesz 2011.08.10. 13:43:34

Gratulálok az ifjú párnak.... és persze nektek is!
Szuperek a blogok, olyan élvezettel olvasom mindig. Nagyon jókat írtok, szuperek a képek és a videók is. Csak így tovább, élvezzétek ki ottlétetek minden percét és gazdagodjatok rengeteg-rengeteg élménnyel. Ez nem sok embernek adatik meg :) Én még idén nem voltam nyaralni, de lehet, hogy az augusztus végi pár napos szabadságomat ott fogom (fogjuk) eltölteni. Remélem, majd ajánlottok nekünk is egy-két jó programot! Üdv, Lincsesz :)

Ative 2011.08.14. 00:43:06

@lincsesz: Kedves Lincsesz!
Vagy gyertek hosszú hétvégére, Szilvanapra szeptemberben (9-11).Remek minden évben, még akkor is, ha már hűvös van.

szarvasiszilvi 2011.08.16. 15:40:10

" Ásó, kapa és Szarvas! ... ", akkor most összeköt, vagy szétválaszt Szarvas?! :-))
süti beállítások módosítása