Miért éppen Szarvas?

Szarvas összesen 16157 hektár, és nagyjából 18 ezren lakják. A Körös-parti város, amelyben bármerre indulunk, rövidesen biztosan a Körös-partra érünk, ma az ország egyik legkedvesebb városa vízparttal, arborétummal, pezsgő kulturális- és sportélettel, híres mozzarella-gyárral, pálinkafőzdével és gyógyfürdővel. A város változatos programjai között van kamarazenekari koncert, betyárnapok, de hagyományőrző és sportprogramok is, például az Amatőr Kenumaraton. Szarvason családosok, egyedülállók, nyugalomra vágyó idősek és élményeket kergető fiatalok egyaránt megtalálják a számításukat.

Szarvas Facebookon

Támogatók

Friss topikok

Indavideó - Miért éppen Szarvas

2011.08.21. 20:48 mierteppenszarvas

Két napra, hat tagú lett az élményellenőr csapat

Rettentő sűrű két nap van mögöttünk. Sok-sok program, és fantasztikus élmények gyűjtésével foglalatoskodtunk. A triónk, átmenetileg kibővült. Két újságíró, és egy fotós, gondolták úgy, hogy csatlakoznak hozzánk hétvégére.  Hajni, Dóri, ás Ákos belekóstoltak velünk az élményellenőr világba. Tapasztalatikat hamarosan olvashatjuk, mi is kíváncsian várjuk, nekik hogyan ízlett a szarvasi lét. Furcsa volt, hiszen teljesen ránk bízták magukat minden tekintetben. Olyannyira sűrűre sikerült a programunk, hogy nemrég indultak haza, ebből mi azt sejtjük, hogy sikerült megízlelniük a szarvasi életérzést. Halászcsárdáztunk, ünnepeltünk, finom ételeket kóstoltunk, felfedeztettük velük Szarvast madártávlatból is. A nevükben nem tudunk nyilatkozni, várjuk, hogy ők miként élték meg. A mi feladatunk most az, hogy nekiüljünk, és beszámoljunk az olvasóknak, azokról az eseményekről, amikkel még adósak vagyunk. Ahogyan Lesli Nielsen mondta a Csupasz Pisztolyban: Ígérem, egy perc nyugtom nem lesz, amíg ezt be nem fejezem! És most harapjunk valamit...":)

Tehát előtte elszaladunk vacsorázni, mert erre még nem jutott idő

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenszarvas.blog.hu/api/trackback/id/tr213169392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szarvasiszilvi 2011.08.22. 08:54:19

Megint a nők kárára történnek a dolgok! :-)) Én a levágott karhoz tartozó lány/asszony történetére lennék kíváncsi!
süti beállítások módosítása