Miért éppen Szarvas?

Szarvas összesen 16157 hektár, és nagyjából 18 ezren lakják. A Körös-parti város, amelyben bármerre indulunk, rövidesen biztosan a Körös-partra érünk, ma az ország egyik legkedvesebb városa vízparttal, arborétummal, pezsgő kulturális- és sportélettel, híres mozzarella-gyárral, pálinkafőzdével és gyógyfürdővel. A város változatos programjai között van kamarazenekari koncert, betyárnapok, de hagyományőrző és sportprogramok is, például az Amatőr Kenumaraton. Szarvason családosok, egyedülállók, nyugalomra vágyó idősek és élményeket kergető fiatalok egyaránt megtalálják a számításukat.

Szarvas Facebookon

Támogatók

Friss topikok

Indavideó - Miért éppen Szarvas

2011.08.19. 07:19 mierteppenszarvas

Szuper családi délután Szarvason, az Aranyszarvas Apartmanházban!

Ahogy azt már írtuk, a tegnapi délutánt, a társasjátéknak, a közös időtöltésnek szenteltük. Sokan gondolták ezt így. Reméljük, hogy új kezdeményezésünk, akár hagyománnyá is válhat itt Szarvason. Köszönjük, az Aranyszarvas Apartmanház segítségét! Bencsik Mihály, a hely tulajdonosa, első kérésre biztosította a helyet. Kedves kollégái palacsintát és szendvicseket készítettek, hogy ha a nagy játszadozásban megéheznénk, ezzel se kelljen törődnünk. Emellett pedig ne feledkezzünk meg a Talizmán játékboltról sem. Tulajdonosa Vidács Jenő és bájos lányai, szintén szívükön viselték tervünket. Activity, Twister, rajztábla és sok más játék állt a gyerekek rendelkezésére. Sőt, egy Activity bajnokságot is rendeztünk délután, melynek helyezettjei ajándékokat, egészen pontosan vásárlási utalványokat vihettek haza, melyet majd játékra válthatnak. Szó szerint játszottak a kicsik a játékokért. Egy új játékot is kifejlesztettünk, melyben segítségünkre volt az időjárás ösztönző ereje. A nyári meleg miatt ugyanis, a Twistert egy idő után, a medence hűsítő vízében folytattuk. Így alakult ki a „Vízi Twister”. Szuper délután volt Szarvason, rengeteg mosolygó csöppséggel, vidám családdal. Köszönjük azoknak, akik ebben részt vettek, és akik segítettek a kellemes délutáni program megvalósításában! Jó volt látni a felnőtteket, szülőket is, hogy a sokszor rég elfelejtett játékszeretet, milyen gyorsan előtör, „ha van kivel, mikor és hol”. Szarvas adottságait tekintve a helyszínválasztás nem okozhat gondot, akár a Körös partján vagy egy nyaralóhelyen. Ezt tegnap bebizonyítottuk, és nagyon élveztük. 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenszarvas.blog.hu/api/trackback/id/tr253164190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LpoolTom 2011.08.19. 12:22:01

Holnap 17:00-tól vigyen az utatok a sportpályára és szurkoljatok ti is a szarvasi labdarúgó csapatnak! :))

TomSory 2011.08.20. 14:06:33

Nagyon jók vagytok, élvezem valamennyi beszámolótokat.
süti beállítások módosítása