Miért éppen Szarvas?

Szarvas összesen 16157 hektár, és nagyjából 18 ezren lakják. A Körös-parti város, amelyben bármerre indulunk, rövidesen biztosan a Körös-partra érünk, ma az ország egyik legkedvesebb városa vízparttal, arborétummal, pezsgő kulturális- és sportélettel, híres mozzarella-gyárral, pálinkafőzdével és gyógyfürdővel. A város változatos programjai között van kamarazenekari koncert, betyárnapok, de hagyományőrző és sportprogramok is, például az Amatőr Kenumaraton. Szarvason családosok, egyedülállók, nyugalomra vágyó idősek és élményeket kergető fiatalok egyaránt megtalálják a számításukat.

Szarvas Facebookon

Támogatók

Friss topikok

Indavideó - Miért éppen Szarvas

2011.09.03. 22:18 mierteppenszarvas

Szarvastól távol és mégis közel

Már szerda óta távol vagyunk a békési kisvárostól, ugyanis szeptember első napjának hajnalán érkeztünk meg Budapestre. Az utolsó este szuper volt, nagyon sokan eljöttek a Frankó Tanyára, hogy elbúcsúzzanak tőlünk. A búcsú tulajdonképpen nem is jó kifejezés, hiszen Babák Mihály polgármester úr meghívott bennünket a szeptember 9-én kezdődő 14. Szilvanapokra, Szarvasra. www.szilvanap.hu

Nagyon jól esett, hogy egy oklevelet is kaptunk a sok egyéb ajándék mellett, amelyben elismerik élményellenőri munkánkat. Emellett feladatunk további sorsáról is egyeztetünk a közeljövőben. Szóval köszönjük. Az utolsó napunk is szuper volt. Azokkal töltöttük, akik rengeteget tettek az ügy sikeréért. Tényleg úgy éreztük, mintha összeszokott baráti társaságunkkal töltenénk el egy kellemes estét. Bár ezzel, ahogy korábban is említettük messze nem ért még véget élményellenőri megbízásunk, hiszen több tévé, rádió és újság keresett fel bennünket az elmúlt két napban. Többek között szerdán a TV2 stúdiójában, a Mokkában volt jelenésünk. Ide egyébként ajándékokat is vittünk: egy kosárkába összekészített pálinkát, lekvárt és kolbászt, illetve a stáb tagjainak egy kis energiát adó mozzarellát. Jól éreztük magunkat és Denisz is nagyon jól viselkedett, a beszélgetés alatt aludt egy jót. Ezután interjút adtunk a Borsnak, a Magyar Rádiónak, és több internetes portálnak is. Ezúton is köszönjük a média támogatását és figyelmét. Szerintünk azt is sikerült bizonyítanunk, hogy ha van egy jó ötlet, ami jó célt szolgál, akkor az ember társakra lel.

Itt a blogon nem áll le az élet, még több írásos és videós anyagot fogunk készíteni, szóval érdemes olykor-olykor ellátogatni hozzánk. Most pihenünk pár napot, hiszen akárki akármit mond, az élményellenőri munka fantasztikus, de fárasztó tevékenység. Mi ezt már tapasztalatból mondhatjuk, amire nagyon büszkék vagyunk. És nem győzzük külön hangsúlyozni, mennyire fontos számunkra, hogy Szarvas városában elégedettek voltak munkánkkal és kézzelfogható sikereket értünk el az egy hónap alatt. Köszönjük Szarvas, bár mi tőled már el nem búcsúzunk…  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenszarvas.blog.hu/api/trackback/id/tr773200886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása