Miért éppen Szarvas?

Szarvas összesen 16157 hektár, és nagyjából 18 ezren lakják. A Körös-parti város, amelyben bármerre indulunk, rövidesen biztosan a Körös-partra érünk, ma az ország egyik legkedvesebb városa vízparttal, arborétummal, pezsgő kulturális- és sportélettel, híres mozzarella-gyárral, pálinkafőzdével és gyógyfürdővel. A város változatos programjai között van kamarazenekari koncert, betyárnapok, de hagyományőrző és sportprogramok is, például az Amatőr Kenumaraton. Szarvason családosok, egyedülállók, nyugalomra vágyó idősek és élményeket kergető fiatalok egyaránt megtalálják a számításukat.

Szarvas Facebookon

Támogatók

Friss topikok

Indavideó - Miért éppen Szarvas

2011.08.09. 22:35 mierteppenszarvas

"Barátok Közt" találkoztunk Szarvason a Csárdáskirálynővel!

Kicsi a világ, szoktuk mondani, szerencsére. Azt már korábban megtudtuk, hogy Szarvason Barátok Közt vagyunk, de hogy ennyire?? Fodor Zsókával találkoztunk, a Mátyás Király tér megboldogult higiéniai menedzserével, az ország Magdi Anyusával. Elbűvölő teremtés, igazi nő. Gyorsan lecsaptunk rá és pár pillanattal később már egy kávét szürcsölve beszélgettünk vele a LUX Panzióban. Művészetről, közéletről, családról, az élményellenőrségről. Közvetlen, érdeklődő, kedves és egy roppant kedves jelenség, egy igazi nő, aki mindig figyel, hogy milyen a sminkje, milyen a frizurája.

Pár klasszissal erősebb kisugárzással bír, mint a VV5 csapat ezt azonnal megállapítottuk. Bár ahogy egy ismerősöm mondta hibátlanul véleményét korunkról. „A baj az, hogy ma már többet ér, a neved előtt a VV, mint a Dr.”. Elgondolkodtató, főként, hogy igaz. Körülbelül egy órán át beszélgettük. Elmesélte, hogy ő is imádja Szarvast, és mindig korhely halászlevest kér a Halászcsárdában. Minden egyes alkalommal, persze majdnem elcsábul az étlap láttán, de a végén, mégiscsak az a befutó. Ami azért is érdekes, mert saját bevallása szerint nem is igazán szereti a halat. Erre rákérdeztük, a csárdában, és a felszolgálók megerősítették mindezt.

Utána indult mindenki a maga útján tovább. Szerencsére nem cseréltük össze az utat, hiszen Zsóka a Vízi Színház Csárdáskirálynő című előadásának főszereplője. Nem lettünk volna túl meggyőzőek a helyében. Lehet, hogy nem lett volna egyöntetű az öröm, ha bejelentjük, hogy Cecília szerepében váltott szereposztásban aznap Erika lép fel.

Ezt a posztot a Fodor Zsóka kérésére később közöltük, hiszen néhány napot Szarvas városában töltött. Miután a művésznőnek nagyon tetszik a város, természetesen támogattuk abban, hogy a saját igényei szerint ott mutatkozzon ahol szeretne és akkor amikor Ő szeretne.

Megjegyzésként: Hétfőn átköltöztünk az Aranyszarvas Apartmanházba ... lehet nem ártana végigkopogtatni a szomszédokat... :)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenszarvas.blog.hu/api/trackback/id/tr193138425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beruska 2011.08.10. 14:17:28

Sziasztok! Sajnos úgy látszik a fürdő sem hagyott bennetek mély nyomot. Nem találjátok érdemesnek arra sem, hogy esetleg néhány fotót készítsetek róla?:( Vagy népszerűsítsétek egy kicsit?
Számotokra csak az éttermek lényeges helyszínek a városban. Szomorú. Várom a választ! :((

Békés megye 05. vk 2011.08.10. 14:35:58

Ha dicsérnek egy helyet az a baj, ha nem írnak az a baj, ha nem fotóznak az a baj, ha humorosan írnak az a baj.

Kedves szarvasi barátaim ne csináljuk már ezt!!
A feladatuk az hogy jól érezzék magukat, nem pedig az, hogy mindenki kívánságának megfelelve írogassanak. Hagyjuk már hogy oda menjenek és akkor ahová akarnak és azt írjanak amit gondolnak.

Én rendszeresen járok a fürdőbe, teljesen átlagos, semmi extra vagy egyedi nincs benne.
Te mit emelnél ki onnan? (költői kérdés volt, nem várok rá választ)

mierteppenszarvas 2011.08.10. 17:57:05

@beruska: Nem hiszem, hogy magyarázkodnunk kéne, de azért elmondom, a fürdős anyag készül, a Demeter László annyira kedvesen végigvezetett minket, mindent felvettünk, de idő mire olyan anyag készül belőle amilyet szeretnénk. Mindemellett szerencsére nagyon sok helyre hívnak minket és idő amíg mindent feldolgozunk. Természetes, hogy a szarvasiak türelmetlenek, hiszen óriási értékekkel rendelkeznek, az biztos, hogy addig nem megyünk haza amíg mindent meg nem mutattunk. :)
süti beállítások módosítása