Miért éppen Szarvas?

Szarvas összesen 16157 hektár, és nagyjából 18 ezren lakják. A Körös-parti város, amelyben bármerre indulunk, rövidesen biztosan a Körös-partra érünk, ma az ország egyik legkedvesebb városa vízparttal, arborétummal, pezsgő kulturális- és sportélettel, híres mozzarella-gyárral, pálinkafőzdével és gyógyfürdővel. A város változatos programjai között van kamarazenekari koncert, betyárnapok, de hagyományőrző és sportprogramok is, például az Amatőr Kenumaraton. Szarvason családosok, egyedülállók, nyugalomra vágyó idősek és élményeket kergető fiatalok egyaránt megtalálják a számításukat.

Szarvas Facebookon

Támogatók

Friss topikok

Indavideó - Miért éppen Szarvas

2011.08.09. 08:30 mierteppenszarvas

Köszönjük Lux Panzió avagy „Nem is indíthattuk volna jobb helyről az első hetet”

Milyen szempontok szerint vizsgálja az ember a szállásadóját? Minden ember más és más, mi a saját szemszögünkből, amit mi láttunk, tapasztaltunk ...

Ha ellátogatunk a Lux Panzó oldalára www.szarvaslux.hu részletesen tájékozódhatunk a panzió szolgáltatásairól, ajánlatairól… DE!Vannak dolgok, amiket nem ír le egy szolgáltató, pl. alkalmazottaik személyiségét, mennyire segítőkészek, vagy éppen a szobalányokra még soha nem volt panasz. Tegyük hozzá, ha ilyet látnék, valószínűleg én is fenntartással kezelném.

Azt gondolom, mi, akik már egy hét napja hivatalosan is turisztikai élményellenőrök vagyunk, megragadjuk az alkalmat, hogy az első hetünket megérkezésünk kedves élményével köszönjük meg a Lux Panziónak.

Éjszakai érkezés (közel éjfél), ennek ellenére is kellemes a fogadtatás. Egy pohár ital mellett tájékoztatás, szolgáltatások bemutatása és nem utolsósorban érdeklődés Denisz iránt. A Lux Panzióban a kutya is ugyanolyan vendég, mint az ember, hozzá vannak szokva, javasolják is, hogy Denisz is nyugodtan nézzen szét a saját lábán – még ha az 1,8 kg súlyával az ölünkben sem nagy nehézség körbenéznie. Ez nekünk nagyon sokat számít, és még rajtunk kívül rengeteg kutyatulajdonosnak az országban. Az érkezés kellemes pillanatán túl, kedves mosolygós, érdeklődő, segítőkész munkatársak. Lehet őket tesztelni, Vali, Enikő, Gábor, Polli, Marika és Jutka néni… Mindenki egy egyéniség, és bizton állíthatom maradandó képet visznek magukkal az elutazó vendégek. Aki kipróbálja és legközelebb visszajön, meglepődve tapasztalják majd, hogy ők bizony emlékeznek mindenre és mindenkire. Hogyan issza a kávét, mikor szokott ébredni, illetve szerte-e szaunázni, jakuzzizni.

Aki szereti a gyakori belvárosi sétákat bátran ajánljuk. Kellemes környezet, tisztaság várja őket. Igen sok látnivaló elérhető egy kellemes séta során. Ha valaki tanácstalan merre induljon, egészen biztos, hogy többféle lehetőséget ajánlanak, de ha valakinek ez sem elég, a szemben lévő oldalon 2 perc alatt eléri a Tourinform irodát.

 

Már első nap szembesültünk vele, hogy aki bizony nincs hozzászokva, hogy sokan biciklivel közlekednek, azoknak nagyon kell figyelniük. Kerékpár út vezet végig a városon, amit az itt élők előszeretettel használnak - a kép hátterében is jól látszik. Ez fantasztikus dolog, egyik délelőtt egy órát töltöttem el azzal, hogy figyeltük a Szabadság úton közlekedőket. Végig mosolyogtuk ezt az időt, a kiegyensúlyozottság és a békesség sugárzott az emberekből, fiatalok és idősek együtt összhangban. Ekkor készült az alábbi kép is:

 

 

 

Végül, de nem utolsó sorban néhány életkép, az elmúlt hétről az átköltözés pillanatáig:

- Indulás előtti reggeli kávé -

- Élővirág bekészítés a "munkaasztalra" -

 

- Így készült "az első blogbejegyzés" -

- Deniszt vízen közlekedni tanítottuk -

- "itt vagyunk, nem nyelt el a nagy doboz" :) -

- Segítek, így biztos sikerül bezárni -

 

- Búcsúzóul egy ablak fotó, persze ha arra járunk benézünk - 

 

Ma reggel már az Aranyszarvas Apartmanházban ébredtünk. A javaslatokat olvassuk, napközben is be-be jelentkezünk merre járunk :) Figyeljétek a facebookon a Miért éppen Szarvas oldalt is.

Mindenkinek jó reggelt! Mi a program mára? Talán mi is kedvet kapunk csatlakozni :)

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mierteppenszarvas.blog.hu/api/trackback/id/tr73135829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZZ 2011.08.09. 11:13:34

Alakul ez!
Ha javasolhatok valamit:
- Sokkal kevesebb kritikát fogtok kapni, ha "belövitek" a fix időpontot a napi blog megjelenésére. (Akár 1X, akár 2X egy nap, de az tervezhető legyen.
Ez a blog szerintem jó volt. Gratulálok!

mierteppenszarvas 2011.08.09. 16:30:12

Köszönjük szépen. A javaslatokat szívesen várjuk :) Közel egy hét alatt lassan mi is jobban átlátjuk, hogyan érdemes egy napot jól felépíteni. Bár mindenki nagyon kedves, segítőkész, pedig van aki fel sem ismer minket...szívesen elmeséli mit nézzünk meg. Amellett, hogy bemutatjuk az igazi értékeket látnivalókat, örömmel utána megyünk a szájhagyomány útján terjedő sztoriknak is. Úgy gondolom ettől lesz személyesebb egy bejegyzés és akkor tényleg úgy érezhetik az olvasók, mintha itt lennének és ezt ők is szeretnék személyesen átélni.

ancsi04 2011.08.09. 18:19:33

eredetileg nem akartam hozzászólni, mert ez a regisztrálósdi...pfff....
de mégis fűznék néhány szót a munkátokhoz és a bejegyzésekhez.
Alakultok, szépen - lassan, ez már egészen jó volt. Néhány dologra azonban nem ártana figyelni még: egyfelől szívesen csapongtok a témákban, sajnos az átkötéseket sokszor nem lehet érteni. A helyesírás - nyelvhelyesség hagy némi kívánnivalót maga után, engem ez a része nagyon zavar - nem hiába, magyar szak..... Ha kétszer átolvassátok, amit írtok, vagy egyik ír, másik közlés előtt átolvas, tuti, ki lehet szűrni az ilyen hibákat.
Szarvason már sokszor jártam, a Lux Panzióban azonban még soha. Szívesen megnéztem volna még néhány képet róla (gondolkodjatok nyaraló-fejjel): mekkora a szoba (ténylegesen el lehet benne férni - mondjuk gyermekkel, utazóággyal is), milyen programokat kínál a szálló, lehet-e sportolni náluk, milyen medencéik vannak, játszósarok (tér) gyermekeseknek, mondjuk fotót az ételekről, a parkról (már ha van nekik).... mi az, amiért szívesen szállnánk meg náluk... kinek ajánlanátok -- idősebbeknek, pihenni vágyóknak, fiataloknak, nagy társasági élettel, kisgyermekeseknek? jó, hogy írtok a személyzetről, csak ez még kevés ahhoz, hogy őket válasszuk. kiemelni egy-egy élményt: mondjuk, hogy finom borokat kínálnak, vagy jó a konyha, vagy ..... hogy érdemes kiróbálni ezt meg ezt, hogy wifi van a szobákban, meg még annyi mindent lehetne. remélem, segített egy picit - nem lehet mindenkit dícsérni - tudom, nehéz megfelelni a feladatnak ebből a szempontból, de sokkal életszerűbb és hihetőbb ha agyondícsérgetés helyett azt emelitek ki, ami tényleg nagyon jó, amiért érdemes nekünk is kiróbálni.

mierteppenszarvas 2011.08.09. 19:17:17

@ancsi04: igazad van, a weboldalukat szándékosan helyeztük el, mert abból a panzió összes információja kiderül. :) Nekünk az nem jelent pluszt, hogy a legközelebbi költözésünkkor így mutassuk be a szálláshelyünk. Néhány kérdésedre a válasz, Vannak kisebb-nagyobb szobáik, amelyek pótágyazhatók, igény szerint babággyal kiegészíthetők. A panzió Szarvas fő utcáján található, ami nem titok, elég forgalmas. De vannak belső udvarra néző csendes szobák is, ha jelzitek, hogy kisbabával érkeztek figyelembe veszik. Van egy belső parkolója, ott egy kicsit lehet motorozni is, mert elég nagy a tér, természetesen az autók mennyiségétől függ. A hátsó udvarban külön lekerítetten található a medence és a jakuzzi. Reggelizni a panzióban tudtok, a napközbeni és esti étkezéshez kedvezményes kártyát kaptok a partnereikhez. Például a Halászcsárdába, amit nagyon tudok ajánlani, de gondolom ezt nem kell bemutatni. Ha szerettek jönni-menni egész nap nézelődni és megnyugvással telt el, hogy éjszaka bármilyen kérésed van, netalán segítségre van szükséged biztos olyan ember áll ott, aki megoldja, akkor szívesen ajánlom.

mierteppenszarvas 2011.08.09. 19:22:24

Igen, a helyesírási hibákért bocsánat, de nem tudom javítani. Azért sokan nem gondolják, hogy nagyon nagy volt a tempó az elmúlt héten és sokszor éjszaka dolgoztunk, persze ez nem mentség. Most pedig egyszerűen csak siettem, de a javítási lehetőséget eddig még nem használtam :) Szép estét!
süti beállítások módosítása